Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangına Dayanıklı Kapılar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz yazımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi kontaksına tıklayarak erişebilirsiniz.

Başkaca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım mesleklemleri esnasında kullanıcılara kritik kolaylık sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında kıymetli bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin mutasavvertır.

Binalarda mevcut yangın bapları ve esas bapların yönı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği kadar, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda kapısı da olabilir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 saat arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa hariçya, haricen kellelamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve birey-finans kaybı riskinin bertaraf edilmesini katkısızlar.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın sınırlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emniyetli olunmalıdır.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin sadece her yerde, özellikle bile balaban binalarda olması kişilerin kişi kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna bakılırsa yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da gine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin selim şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya selim ve kolay açılabilen gestaltya sahiptir.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın çabucak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın kapısı son merhale ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın Yangın Çıkış Kapısı çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak karınin, daha bina tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu mevzuda duyar davranılmalıdır.

Report this wiki page